Keresés
-18O
Budapest
2021.01.16., szombat (Gusztáv)

Megnyílt a "budapesti Broadway" legújabb szórakozóhelye, a V.I.Pub & Dance

Offmedia- 2016.06.21. 10:18
681
„Feel special” – azaz érezd magad különlegesnek! - Ezzel a szlogennel nyitott meg meg Budapest legújabb szórakozóhelye, a V.I.Pub&Dance alig néhány lépésre az Operett és a Thália Színháztól, a Nagymező utcában.

A "budapesti broadway"-en található szórakozóhely hivatalos megnyitóján több olimpikon, sztárfellépő, énekes, és népszerű műsorvezető vett részt és próbálhatták ki a szórakozóhely nyújtotta előnyöket. A szórakozóhely névválasztása sem véletlen, hiszen egyértelműen utal az igényes szórakozásra, továbbá az  első két betű római számmal a VI. kerületet szimbolizálja. Persze az Európa Bajnokságról sem feledkeztek meg a nyitóparti szervezői: a meghívottak egyöntetű szavazata alapján német győzelemre számítanak, de természetesen erősen hisznek és együtt örülnek a további magyar sikereknek  is.

„Nagyon jól éreztem magam a megnyitón. Tetszik, hogy laza, de közben elegáns. Nagyon finomak az ételek. Az ember egy átlagos estén is felszabadultnak érzi magát itt. A fellépésem nagyon jól sikerült, fantasztikus volt a közönség." - mondta el az este első fellépője, Zséda.


Az énekesnőt követte a Megasztárból ismert Kökény Attile és zenekara. „Nagyon tetszik a hely. Imádom az olyan szórakozóhelyeket, amelyeknek klub-jellege van. Szimpatikus, hogy élőben játszhattunk. Budapesten folyamatosan klubhelyiségekben játszom, de ez a hely a legalkalmasabb az összes közül."

Hozzászólások