Keresés
-18O
Budapest
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Megható gesztust tett Bryan Adams budapesti koncertjén egy rajongójának

Helstáb Laura- 2016.10.11. 10:51
1682
A zenész nagy örömet okozott egy magyar családnak budapesti féllépésén.

Forrás:Getty Images

A történetet Janotyik Éva osztotta meg a Facebookon:

Tegnap Bryan Adams koncert volt a Budapest Arénában, ami egyben Apukám 75. szülinapi ajándékát is jelentette. Nagyon várta a koncertet, de főként egy bizonyos számot, ami nagyon sokat jelent számara a mai napig abból az időszakból, mikor sokat kellett kórházban lennie néhány igen komoly műtét és azokból való fájdalmas felépülés miatt. A dal egy rajzfilm betétdala és mondanom sem kell, hogy a korábbi Get Up tour setlisteken nem igazán szerepelt.

Egész nap azon kattogtam, hogyan érhetném el, hogy Apu és Anyu este élőben is meghallgathassa ezt a számot. Végül arra jutottam, hogy egyetlen megoldás van: "Dear Bryan..." Leírtam a történetet és elküldtem a levelemet a hivatalos Facebook-oldalára, néhány @bryanadams.com-os címre, sőt, még külön Bryan menedzserének is. Nagyon furcsán éreztem magam és arra gondoltam, hogy ilyet csak a karácsonyi amerikai romantikus vígjátékokban lát az ember, meg amúgy is, mit remélek, ez nem egy rádiós kívánságműsor, ráadásul max. 1% esélye van, hogy egyáltalán célba ér az üzenetem...

Azonban a koncert kezdetét követően 1 óra múlva Apu hívott telefonon az Arénából és a túloldalon a Here I Am című dal zengett, miközben a háttérben a Szüleim sírtak örömükben! Ráadásul, mint utólag kiderült számomra, Bryan beszámolt a közönségnek a levelemről és egyenesen Édesapámnak címezte a dalt a színpadról! Mérhetetlen boldogságot érzek és alig hiszem el, hogy ez tényleg megtörtént!

Köszönöm Bryan, hogy nemcsak a nehéz időkben segítettél az Apukámnak, de még egy tökéletes szülinapot is varázsoltál Neki!

Hozzászólások