Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Még esőben is hangulatos Budapest új, nyitott szórakozóhelye, a Pontoon

Szaghmeiszter Máté- 2016.05.13. 19:16
2916
De anélkül meg pláne.

Ma nyitja meg nem létező kapuit, Budapest legújabb nyári kiülős helye, a Pontoon. Kerthelyiségek gombamód szaporodnak a jó időben, de a Lánchíd pesti tövében lévő szórakozóhely egy kigondoltabb koncepió annál, mint hogy kidobáljanak pár műanyagszéket a kövek közé és árulják a 850-es sört az arra tévedő külföldieknek.

Elsőre furcsa, hogy a teljesen nyitott hely közelében haladnak az autók, de az ember hamar rájön, hogy nagyon rossz irányba néz, hisz a Pontoonnak pont az a lényege, hogy a kivilágított Lánchíd gyönyörű panorámát ad a fröccsözgetéshez.

Forrás:Pontoon Facebook

A zenében sem az a fő, hogy legyen 3 rezidens dj, akik a közönség kéréseit teljesítik. "Fontos volt a diverzitás, a program kialakítása során" - mesélte Takács Zoltán, a hely kommunikáció felelőse. Az elektronikus zenétől kezdve a rap zenéig sokféle stílus meg fog majd jelenni, elég csak ránézni a nyitóhétvége lineupjára. Ottjártunkkor épp iszonyat durván esett az eső, így az igazi vonzóerőt adó felső részt nem tudtuk letesztelni, de az alsó szekció neon fényt adó lámpái így is kellő atmoszférát adtak. Az árak a "700-as sör" körül mozognak, szóval mindenki így készüljön, igaz figyelembe véve, hogy a hely folyamatosan ingyenesen látogatható és a zene sem egy magára hagyott rádióból szóló Class Fm, így megéri a kompromisszumot.

Forrás:Pontoon Facebook

Hozzászólások