Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Luxus vízicirkáló suhan a Dunán

Fiji- 2016.06.21. 13:00
717
Egy szupermenő bulihajó, egy bárpult és egy bőr sarokgarnitúra szerelméből született luxus vízicirkáló tűnt fel a budapesti Duna szakaszon.

Itthon még nem láthattunk ilyet, de a kontinensen is elvétve surran ez a fajta hajó a vízen. A Dry Martini egy úgynevezett pontoon boat, ami merőben eltér a klasszikus formától, olyan, mint egy kisebb nappali, bárpulttal ülőgarnitúrával, és természetesen egy nagy fotellel, amin a kapitány irányítja a hajót. A vendégek kényelmét egy óriási „kanapé" a hajó első részében, egy teljes értékű bár, hűtőszekrénnyel, jégtárolóval, mosogatóval, valamint számtalan pohártartó, dupla Bimini tető és egy 250 lóerős, hathengeres, teljesítményéhez és a beépített motorokhoz képest valóban csendes motor is szolgálja.

Forrás:budapestboat.com

A jó hangulatról a beépített 8 hangszórós 900 Watt teljesítményű Jensen Zenei rendszer gondoskodik, amelyen természetesen a vendégek kedvenc számai, akár a saját telefonjukról is lejátszhatóak. Mindehhez persze társul megfelelő hangulatvilágítás is az esti városnéz sekre. A hajó mostantól bérelhető, egyszerre tucatnyi ember élhet át egy luxus víziélményt az úszó nappaliban martinizva. Bővebben itt: www.budapestboat.com


Hozzászólások