Keresés
-18O
Budapest
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Legendás lemezének megünneplésére összeáll a Stereochrist egy koncertre

Offmedia- 2016.09.24. 10:04
757
Tízéves a Stereochrist legendás lemeze, a Live Like a Man (Die Like a God).

Az évforduló megünneplésére a zenekar összeáll ritka koncertjeinek egyikére, hogy súlyos doom bulit toljon, és teljes egészében eljátssza az albumot az A38-on szeptember 30-án, pénteken. Előzenekarként az IGOR és a Red Swamp játszik.

Forrás:Facebook/Stereochrist

A Stereochrist (eredetileg Supernatural) 2002-ben alakult a magyar doom-színtér vezető együttese, a Mood romjain. A lassan kultstátuszba kerülő gitáros, Hegyi Kolos és társai kissé eltávolodva a klasszikus dübörgős-elsöprős doom metáltól egy lazább, klasszikusabb, rockosabb irányt vettek.

Aztán hosszabb szünet után, nagyjából 2 éve Hegyi Kolos és Makó Dávid újra egymásra találtak, és ha nem is teljes gázon, de tolják a bandát. Közben a Sedative Bangből és a Sunday Fury-ból ismert Herczeg László is beszállt a zenekarba. Kijelenthetjük, hogy régen nem volt ennyire erős a zenekar élőben. Nincs túlpörgetve a dolog, hiszen mindenkinek van más elfoglaltsága a Stereochrist mellett, de egy-egy külföldi, illetve hazai koncert belefér. Idén a szeptember 30-i koncerten kívül nem várható Stereochrist buli a fővárosban.

2016. szeptember 30., péntek 20:00, A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 2500 Ft, elővételben: 2000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Hozzászólások