Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Két koncertet is ad a Red Hot Chili Peppers Budapesten

Helstáb Laura- 2016.05.13. 13:27
516
Az előbb azt hittem, meghekkelték a jegyértékesítő oldalát, hogy két budapesti RHCP-koncertre is lehet jegyet venni, de nem: húsz évig semmi, most pedig egymás után két nap is fellép majd az együttes a Papp László Sportarénában.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel duplázik a zenekar: miután a múlt héten bejelentett szeptember 1-jei estre egy hét alatt minden jegy elfogyott, a csapat másnap, szeptember 2-án egy második koncertet is ad Budapesten. Az együttes új, sorrendben tizenegyedik stúdiólemeze, az öt év szünet után piacra kerülő The Getaway június 17-én jelenik meg, a koncertjegy ára ezt is tartalmazza, választhatóan digitális album vagy hagyományos cd formájában.

Múlt héten tudósítottunk róla, hogy az elmúlt negyedszázad egyik legnépszerűbb rockegyüttese húsz év után végre újra fellép Magyarországon. Utoljára 1996 júniusában jártak Budapesten, akkor a Kisstadionban adtak koncertet. 2013-ban Magyarország közelében, a szlovákiai Pohoda fesztiválon, a trencséni repülőtéren játszottak.

A szeptember 2-i koncertre a jegyek itt kaphatóak.

Hozzászólások