Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

Jean Renoval indul a népszerű pesti tetőmozi programja

Helstáb Laura- 2016.05.14. 12:54
522
Május 23-án nyit a Budapest Rooftop Cinema a Corvintetőn, elsőként a Leon, a profi című filmet nézhetjük meg a szabad ég alatt.

Tavaly is nagy népszerűséggel futott a nyári szezonban a szabadtéri tetőmozi a Blahánál, ahol olcsó jegyek, ingyen popcorn, és utánozhatatlan hangulat várta a látogatókat. A filmvetítéseket több esetben performansz is kísérte, a Batman előtt például Joker játszott el egy jelenetet élőben, a szomszéd házra pedig az ikonikus denevér-jelet vetítették ki.

Forrás:Helstáb Laura

Idén a Leon, a profi című filmmel kezdődik a szezon május 23-án, hétfőn 20:45-kor (kapunyitás: 19 órakor). A jegyek 600 forintért a helyszínen kaphatóak.

Leon (Jean Reno), a magányos bérgyilkos New Yorkban él. A szomszédjában lakó család áldozatául esik Stansfield nyomozó (Gary Oldman) kegyetlenségének, aki lemészárolja a szülőket. Az egyetlen túlélő, a kis 12 éves Mathilda (Natalie Portman) Leonhoz menekül.
Idővel a szenvtelen bérgyilkos úgy gondoskodik Mathildáról, mintha a saját lánya lenne. Stansfield azonban nagyszabású kommandós akció keretében készül megostromolni Leon lakását, hogy végezzen a kis szemtanúval és védelmezőjével. Ám nem számol Leon profizmusával, aki akár az élete árán is hajlandó megvédeni a lányt....

Hozzászólások