Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Éjszakai divatpiac várja csütörtökön az egyedi kincsekre vadászókat

Helstáb Laura- 2016.10.12. 11:04
3970
Mostantól havonta rendezik meg a "Divat Placc by night" éjszakai piacot, októberben 13-án, csütörtökön várják a kézműves termékek, vintage ruhák és kiegészítők szerelmeseit a Klauzál téri Vásárcsarnokban.

Forrás:Facebook/Divat PLACC by night

A "Divat Placc by night" újragondolja az Európa nagyvárosaiban már nagy sikert aratott night market fogalmát, a régi és új elvén nyitja meg kapuit az egyedi, vintage ruhák, cipők, órák, ékszerek, táskák és divatkiegészítők és lakberendezési tárgyak rajongói előtt a belváros közepén. A vásárlás mellé éhen sem marad senki: food truck meglepetésekkel is készülnek a szervezők a helyszínen.

A választékban a second hand részleg is helyet kap, sőt, ezúttal styling sarok is lesz, valamint smink és hajtanácsadásra, hennafestésre is be lehet nevezni. A vásáron a férfiaknak sem kell egy kanapén ülve unatkozniuk: őket is várják a kiemelt magyar tervezők és iparművészek munkái. 

Október 13-án csütörtök este tehát a Klauzál téri Vásárcsarnokban 17-22 óráig igényes, kulturált környezetben megtalálhatsz mindent, ami divat egy esti piac keretein belül. A belépés ingyenes!

Hozzászólások