Keresés
-18O
Budapest
2021.03.02., kedd (Lujza)

Az idei volt az utolsó Rakéta Fesztivál

Szaghmeiszter Máté- 2016.10.05. 16:20
867
Mással szeretnének inkább foglalkozni a szervezők.

A magyar underground színtér egyik fontos bemutatkozási helye a Rakéta Fesztivál, melyről sajnálatos módon a mai naptól már csak múltidőben tudunk beszélni. Az anno A38-on elkezdett zenei népnevelés nagyon különböző stílusok kedvelőit hozta össze, a kezdeményezés pedig az évek alatt egy többhelyszínes minifesztivállá nőtte ki magát.

A rengeteg feltörekvő tehetségnek viszont jövőre más bemutatkozási platformot kell sajnos keresnie, mivel a szervezők nem viszik tovább a rendezvényt. A közleményüket változatlan formában közöljük:

Hosszas gondolkozás és beszélgetés után úgy határoztunk, hogy a 2016-os Rakéta Fesztivál volt az utolsó. Amikor elkezdtük tervezgetni a jövő évi bulit, úgy éreztük, hogy új kihívásokra van szükségünk. Először az volt az ötletünk, hogy bevonjuk a szervezésbe néhány barátunkat tehermentesítőleg (itt kérünk tőlük elnézést az elhúzott mézesmadzagért!), de beláttuk, hogy ez csak a lényeg elodázása. Jövő nyáron tuti hiányozni fog nekünk is a Rakéta. De már tudjuk, akkor majd azzal vigasztaljuk magunkat, hogy míg a Pixiesnek négy jó lemeze volt a hatból, addig az öt Rakétából meg mindegyik jó volt. Most azonban várakozásokkal tekintünk előre, hogy vajon mit fogunk csinálni azokkal az óráinkkal, amiket az elmúlt években fesztiválszervezésre fordítottunk.

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen együttműködéssel, segítséggel, vagy akár csak a személyes jelenlétével emelte a Rakéta Fesztivál fényét!
Nagyon sok helyen találkozunk még:

Andris, Panni, Ádám


(via Keret)

Hozzászólások