Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

Április végén nyit a jubiláló Budapest Park

Szaghmeiszter Máté- 2016.04.15. 12:39
864
Idén lett ötéves Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park. A 2016-os szezont Szabó Balázs Bandája, Brains és mindenki kedvenc happy hardcore bandája a Scooter nyitja április 28. és 30. között.

Ahogy egyre melegebb van, úgy nem csak a strandok, hanem a szabadtéri szórakozóhelyek is nyitnak. A Budapest Park még a májust sem várja meg és már április 28-án kinyit, ráadásul idén öt évesek.

Április 28-án Szabó Balázs Bandája nyitja a szezont, előttük Lóci játszik.

29-én a drum and bass honi képviselői folytatják a csapatást. A Brains már szakadó esőben is képes volt egyszerre ugrásra bírni több ezer embert a Budapest Parkban és a hírek szerint új dallal is készülnek, felvezetőnek pedig ott lesz az őrült klipjeiről ismert orosz Little Big.

Harmadszor is visszatapsolták őket, így a nép akaratát teljesítve - április 30-án - visszatér H.P. Baxxter és csapata, azaz a Scooter. A német formáció a legnagyobb házibuli slágerekkel gondoskodik arról, hogy imét mindenki újraélhesse holdjárós időszakát. Utánuk pedig ki más is játszhatna az afterpartyn, mint Sterbinszky, Náksi-Erős vs. Spigiboy – Spy The Ghost.

Hozzászólások