Keresés
-18O
Budapest
2021.01.27., szerda (Angelika)

A Gödörben debütál a Biorobot új dala

Helstáb Laura- 2016.04.05. 09:30
359
A Hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert, valamint a Plutóból ismert Nemes András dalszerző párosából álló Biorobot dalbemutató koncerttel érkezik a Gödörbe április 8-án.

A dalközpontú, beat-rockos, helyenként punkos, olykor táncdal-hangulatú zenét játszó Biorobot 2009-ben indult, a kezdeti sikerek után azonban inaktív volt a csapat. Az első album, a BioRoBoT 2013-ban jelent meg.

A zenekar idén februárban a fővárosi Akvárium Klubban koncertezett, ezen Annyi még című, videoklippel is támogatott új dalukat mutatták be a közönségnek. Április 8-án pénteken a Gödörben a most készülő és tavaszra várható második album első pár dalát már hallhatja a közönség, köztük a Szélcsendkirály című számot, melynek itt lesz a premierje.

A Biorobotban Bérczesi Róbert (gitár, ének) és Nemes András (gitár, ének) mellett Kis Tibor "Sztivi" gitározik, Szöllösy Kata basszusgitározik, Dudás Zsombor pedig dobol. A koncerten előzenekarként a The Lovelaces lép fel, az afterhez pedig Dj Donaldrágó keveri a lemezeket.

Hozzászólások