Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

A Die Antwoord is ott lesz a Szigeten

Szaghmeiszter Máté- 2016.04.14. 11:37
334
Plusz bejelentettek egy csomó DJ-t.

Nagy hajrában vannak a Sziget fesztivál szervezői, hisz kedden bejelentették a teljes világzenei színpad programját, erre ma itt egy újabb csomagnyi név, köztük sok elektronikus zenével.

A most bejelentett nevek közül az első három a Sziget indítónapján, azaz a „Minusz 1-dik napon” lép fel a Fesztiválköztársaság Nagyszínpadán: jön az őrült klipjeiről ismert dél-afrikai Die Antwoord, akiknek a zenéjét elég nehéz lenne bekategórizálni, a raptől a rave és a trap zenéig sok mindent kever a csapat, de energikus élő fellépésüket mindenképp érdemes megnézni.

Jön a Skunk Anansie nevű négytagú londoni együttes is, akik legfrissebb, idén januárban megjelent Anarchytecture lemezükkel érkeznek. Valamint a punk alapkő, a Ramones dobosa Marky Ramone is ott lesz, ráadásul elsőként nyitja majd a Nagyszínpad programját.

Aréna neveket is sorol a mostani bejelentés: így például Grammy-díjas elektronikus zenész, világhírű DJ és producer, Afrojack, a nemzetközi electro house színtér holland csillaga, valamint az orosz származású Zedd, aki alig múlt huszonöt éves, de már korunk legfelkapottabb-keresettebb EDM előadói között jegyzik.

Jön még a DVBBS, és az A38 színpadára a trap zenészek Carnage és TroyBoi is.

Hozzászólások