Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

3D-s előadással jön Budapestre a világ egyik legismertebb csellistája

Offmedia- 2016.10.28. 13:10
883
Tina Guo virtuóz csellista is fellép a Vivaldianno - A Tükrök városa a című világkörüli turné budapesti állomásán, november 13-án, a Budapest Sportarénában. Alátványos koncertshow az egyik legizgalmasabb, barokk zenei alapokat modern hangzással dúsított crossovere, mely Vivaldi korába repít vissza minket.

Legutóbb Hans Zimmer társaságában, egy teltházas Aréna koncert során találkozhattunk a világszerte elismert virtuóz művésszel, aki most ismét Budapestre érkezik. Ezúttal egy rendkívül látványos, lenyűgöző 3D-s látványvilágot és virtuóz zenei játékot ígérő koncertshow vendége lesz, melyben Vivaldi korába repülünk vissza. A barokk zenét a modern hangzásokkal elegyítő előadáson Antonio Vivaldi műveit hallhatjuk új megközelítésben, mely lenyűgözi egyaránt a klasszikus zenerajongókat és a műfajt kevésbé kedvelőket is. Tina Guo számára nem ismeretlen a crossover, hisz’ az elementáris erejű művésznő gyakorta kirándul a rock világában és játszott olyan zenekarokkal, mint a Foo Fighters, együttműködött olyan hírességekkel is, mint Al Di Meola, Peter Gabriel, Carlos Santana vagy Stevie Wonder.

A Vivaldianno nemcsak egy megismételhetetlen zenei csemegét kínál, de a látványvilága is székhez ragasztja majd a nézőket. A 350 négyzetméteres színpadon 700m2-es vetített felületen és egy 140 m2-es LED falon elevenedik majd meg a háttér és a felejthetetlen vizuális hatást erősíti majd 180 db különböző lámpa is majd az előadáson.

Egy kis ízelítő:

Hozzászólások