Keresés
-18O
Budapest
2021.01.21., csütörtök (Ágnes)

3 halloweeni buli a hétvégére

Offmedia- 2016.10.25. 16:43
1404
Egész hétvégés halloweeni banzájt tartanak a Müsziben, sötét zajokkal, vasárnapi lazulással, és télváró fesztivállal.

Az angolszász ünnep szellemiségében bulizhatunk Budapesten is három napon át a hosszú hétvégén.

Október 29. Szombat

Az estét alkonyattól a Twilight etappal ParaNoiZ improvizatív ambient zajzenéje és Sőrés Zsolt, valamint Mkas és Dzsémszgond kísérleti elektronikája nyitja 21 órától 23 óráig, amit a HALLOW_EEN DUST_REAL buli követ reggelig az ambient elektronika olyan neves dj-i követik, mint KRAAK, KINZO a Telesport, és a Sematic4/Atomic.  Párhuzamosan pedig a Kvltnight halloween szeánsza is zajlik, Machabray, FLESH, Envo és Tituba boszorkányos house és trap szettjeivel.

Mindemellett egész este a Müsziben vendégeskedik a Pop-up Tatto Sessions látványvarroda, aki egyedi, halloweenre hangolt mintákkal is készülnek.

Október 30. Vasárnap

A Plug&Lay szervezésében létrejövő vasárnapi layup sorozat ezúttal  olyan minimál,  dubtechno és  kísérletező elektronikus zenéket gyűjt egybe délután 5 és éjfél között, mint az űrbéli hangzásokat keltő Telefunken, saját különleges hanggenerátorait maga eszkábáló Polyklinik élő műsora, Puti Putte válogatott ambient zenéi és a Million Dots vizuális elszállása.

Október 31. Hétfő

Harmadik alkalommal rendezik meg az Éljetek Halottak fesztivált, ahol délután kettőtől a kelta ,,fagy ünnepe” a Samhain hagyományaival ismerkedhetnek az érdeklődők kiállítások, performanszok és koncertek sorozatán keresztül. Előadást tart a Vágtázó Halottkémek frontembere, Grandpierre Attila, látható Ladik Katalin és Weixelbaum Laura közös performansza, fellép az Ébrenálmodók Rituális Színház társulata, majd Pirkan népi hangszeres elektronikája zárja az éjfél előtti programot. Ezt követően éjféltől reggel 6-ig a Tilos Rádió dj-jének, Dj Sztyepp-nek a sámán funkjára, az FHTH SZETT indusztriális sötét zajaira, és az Ébrenálmodók chill zenéire lehet ellazulni.

Hozzászólások