Keresés
-18O
Budapest
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Valaki képes volt egy iglut felrakni Airbnb-re

Szaghmeiszter Máté- 2016.01.27. 11:12
322
Az átutazó eszkimóknak szánta valószínűleg.

Érezzük itthon is, hogy megugrottak az albérletárak, aminek egyik fő oka az Airbnb fokozatos felfutása volt. A szállásmegosztó oldal ugyanis a helyiektől vesz el albérleteket a turisták egy-két napos vagy hetes tartozkódásáért cserébe. Külföldön járva tehát áldás, idehaza viszont átok a szolgáltatás.

A következő sztori viszont nem a városokból kiszoruló középosztály viszontagságairól szól, de még csak nem is arról, hogy nem tudok kivenni az V., VI. kerületben egy garzont, pedig szeretnék. Nem, ez a történet arról szól, hogyan próbált sikertelenül kiadni egy brooklyni srác jetiknek egy lakást. New Yorkban ugyanis jelenleg hatalmas hó van, amit különbözőképpen használnaki ki a lakosok, és Patrick M. Horton még a potenciális exkluzív szobakiadás lehetőségét is felfedezte benne.

200$-ért (kb 60 ezer Ft) árulta éjszakánként ez a leleményes srác az amúgy igencsak profin összerakott igluját Airbnb-n. Ráadásul 2 személyes, tökéletes egy kis téli romantikázásra. A kuckóban takarók és párnák is voltak, sőt még egy kis hangulatfény is helyet kapott.

Az Airbnb mondjuk nem találta olyan viccesnek az egészet mint mi, így aztán törölte a hirdetést. Állításuk szerint nagyon örülnek neki, hogy az emberek ilyen jól elszórakoznak a sok hóval NYC-ben, de sajnos egy olyan lakás aminek a teteje ráolvadhat a vendégre nem fér bele a minőségi szolgáltatások körébe. Cööh ünneprontók.

Hozzászólások