Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)

Tüntetés miatt útlezárások lesznek kedd délután Budapesten

Helstáb Laura- 2016.05.02. 09:00
946
Demonstráció miatt jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában kedd délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több híd sem lesz járható.

Most kedden is tüntetnek a taxisok, ezúttal az érettségikre való tekintettel nem reggel, hanem délután tartanak az előző héthez hasonló, forgalomakadályozó demonstrációt, mert még mindig nem elégedettek az Uber szabályozására vonatkozó intézkedésekkel. A rendőrség közlése szerint 14–16 óra között lezárják többek között a Hősök terét, az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint a legtöbb híd sem lesz járható.

Forrás:police.hu/Google Maps

Délután kettő és hat óra között szakaszosan és időszakosan lezárják a Hősök tere-Dózsa György út-Thököly út-Rákóczi út-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd-Szent Gellért rakpart-Szabadság híd-Vámház körút-Kálvin tér-Múzeum körút-Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat.

Ugyanebben az időszakban a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér-Lánchíd-Fő utca-budai felső rakpart-Bem József tér-Margit híd-Szent István körút-Nyugati tér-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat is lezárják szakaszosan és időszakosan.

Emellett délután fél háromtól ötig lezárják a Lánchíd Pestről Budára vezető sávját, a József Attila utca Széchenyi István tér felé tartó sávjait, a Bajcsy-Zsilinszky út bazilika felőli oldalának buszsávját, a Szabadság híd Budáról Pestre vezető sávját, a Vámház körút Kálvin tér felé tartó sávjait a Sóház utca és az Üllői út között, valamint a Műegyetem rakpart Szabadság hídra vezető sávját - olvasható a közleményben.


Hozzászólások