Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Tom Hanks: lenyűgözött, hogy Budapesten ilyen biztonságban élnek

Helstáb Laura- 2016.10.13. 11:30
38121
Budapesti élményeiről mesélt a színész, aki a csütörtökön mozikba kerülő Inferno című filmet forgatta itt.

Forrás:Inferno trailer

A Dan Brown regényéből készült filmben Tom Hanks ismét Robert Langdon professzor bőrébe bújik, hogy Dante nyomán felderítsen egy újabb rejtélyt. A film egyes jeleneteit a magyar fővárosban vették fel, a forgatás alatt pedig Tom Hanks is sok időt töltött itt. Návai Anikónak mesélt budapesti élményeiről:

"Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről. Szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest nincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna. És Budapesten ettem a legjobb mexikói kaját."

- idézi a színészt a Bors.

Dan Brown közben már dolgozik a sorozat következő részén, az Eredeten, melyben Budapest is nagyobb szerepet kap: egyik fejezete a Lánchídon játszódik - árulta el az író Návai Anikónak.

Hozzászólások