Keresés
-18O
Budapest
2021.01.26., kedd (Vanda, Paula)

Több milliós heroinbizniszt lepleztek le Budapesten

Offmedia- 2016.03.02. 15:00
408
Több millió forint értékű heroint foglaltak le a rendőrök Budapesten, amikor tetten értek két kábítószer-kereskedőt.

Forrás:Trainspotting

S. Ismet 50 éves szerb-koszovói kettős állampolgárral, valamint K. Gábor 39 éves budapesti férfival szemben indított eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Jelenleg mindkettejüket fogva tartják - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság.

A gyanúsítottak hosszabb ideje kereskedtek Magyarország teljes területén kábítószerrel, főként marihuánával és heroinnal. A nyomozók akkor érték tetten a két férfit, amikor egy 225 grammos, barna ragasztószalaggal körbetekert csomagot adott át a szerb-koszovói állampolgár K. Gábornak Budapest XV. kerületében február 25-én délután. A csomagról azt állapította meg a vegyészszakértő, hogy heroint tartalmaz, amelynek tömege meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát. A kábítószer feketepiaci értéke több mint 2,5 millió forint - tették hozzá.

A gyanúsítottaknál házkutatásokat is tartottak, ezek során informatikai berendezéseket, készpénzt, K. Gábornál pedig kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Hozzászólások