Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • "Titán gyűrűvel eltöröm az állát akármelyiknek!" - keresi a rendőrség a metrón jojózó srácot

"Titán gyűrűvel eltöröm az állát akármelyiknek!" - keresi a rendőrség a metrón jojózó srácot

Erdélyi József Attila- 2016.10.04. 09:49
4074
Garázdaság miatt indítottak eljárást a képen látható fiú ellen...

A hazai internetszörfösök már bizonyára találkoztak a lenti videóval, melyben egy fiú teljes kiakadásának lehetünk szem- és fültanúi. A történet úgy kezdődött, hogy a srác felszállt szeptember 30-án a 4-es metróra, de kedvenc játékát  - a jojóját - nem tudta zsebre rakni és tovább folytatta a játékot. Nem tudjuk miért, de ez nem tetszett néhány utasnak, ezért szóvá tették, hogy fejezze be a játékot. Na, itt szakadt el a cérna a srácnál!

Nemcsak, hogy ordibált a kukacoskodó utasokkal, de többször tett fenyegető megjegyzéseket feléjük. Sőt! Azt is mondta, hogy bárkit lever, ha közelebb lép hozzá. A szóváltások hamar abbamaradtak, mikor a fiú előkapott egy kést. Egy fél percre megfagyott mindenkiben a vér, de néhány bátrabb utas nem hagyta annyiban, és követelték, hogy húzzon bőrt a fogaira. A sztori akkor ért véget, mikor a görkoris-jojós srác leszállt a Gellért téri megállónál.


A fiú szidalmazása és kiabálása, valamint a fenyegetések odáig vezettek, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Igen, ismeretlen tettes ellen, ugyanis a fiút nem tudták beazonosítani és most keresi a rendőrség. A hatóság a honlapján, a következőket írja az esetről:

A BRFK Tevékenység Irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, hogy Budapesten, a 4-es metrón ismeretlen személy 2016. szeptember 30-án 12 óra 20 perc körül utazás közben megfenyegette utastársait.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ez idáig ismeretlen személy a jelzett időpontban a 4-es metrón egy jojó játékkal játszott, amivel zavarta utastársait, ezért megkérték, hogy a másokat zavaró tevékenységét fejezze be. A kérést követően a fényképfelvételeken látható ismeretlen személy kiabálni kezdett és szidalmazta a vele együtt utazókat.  A kiabálás során a férfi másokban riadalmat és megbotránkoztatást keltett. Az ismeretlen férfi a Budapest XI., Gellért téri megállónál leszállt a szerelvényről és ismeretlen helyre távozott. A cselekmény során személyi sérülés, illetve anyagi kár nem keletkezett.


A videó mindenesetre megosztotta az internet népét, ugyanis vannak olyanok, akik:

Forrás:Youtube

- áll a videó alatti kommentekben, de akadnak olyanok is, akik szerint:

Forrás:Youtube

Te melyik táborhoz tartozol?

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves