Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Taxisok vertek össze egy angol turistát, aki rajtakapta őket a csaláson

Offmedia- 2016.09.13. 12:05
1069
Felháborító esetről számolt be egy szemtanú: taxishorda gyűlt össze két külföldi körül a Thököly úton hétfő hajnalban, akiket a földön rugdostak és gázspray-vel lefújtak.

Forrás:Stockphoto

Az angol fiú és amerikai barátnője azt a bűnt követték el, hogy észrevették, 1000 forintonként ugrik felfelé a taxisóra, és elszámolási vitába keveredtek a taxissal. Erre rögtön jött az erősítés - a szemtanú, aki épp arra autózott és jelentette az esetet, az Origónak elmondta, arra ért oda, hogy hajnali fél 4 körül csomó taxis állja el az utat a Thököly út és a Stefánia út kereszteződésében. Vagy húszan álltak körbe 3-4 embert, akik egy földön fekvő alakot rugdostak. Rögtön hívta a rendőrséget, a taxisok pedig elszeleltek, amikor látták, hogy telefonál.

A rendőrök negyed óra alatt értek ki a 200 méterre levő állomásról, majd két órán keresztül a helyszínen tartották a külföldieket, akikkel nehezen tudtak kommunikálni. Másnap annyit erősítettek meg az Origónak, hogy egy embert előállítottak, önbíráskodás miatt nyomoznak.

Hozzászólások