Keresés
-18O
Budapest
2020.11.30., hétfő (András, Andor)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Tarlós István szerint felelőtlenül viselkedik a kormány, amiért húzza a 3-as metró felújítását

Tarlós István szerint felelőtlenül viselkedik a kormány, amiért húzza a 3-as metró felújítását

Offmedia/MTI- 2016.10.03. 11:27
580
A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! - mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV Start című műsorában hétfőn reggel.

Forrás:MTI
A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV. A metrófelújítás folyamatait lassítani több, mint felelőtlenség - hangsúlyozta a főpolgármester.

Van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen. A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért - tette hozzá. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten - vélekedett Tarlós István.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István.

Hozzászólások