Keresés
-18O
Budapest
2021.01.26., kedd (Vanda, Paula)

Száz kilós fickó húzott be egy idős nőnek a Keletinél (Frissítve!)

Helstáb Laura- 2016.06.07. 10:13
724
Kegyetlen játékok vagy csak Budapest-Keleti egy átlagos délelőtt?

Egy idős nő épp a 7-es buszról szállt le vasárnap délelőtt, amikor egy szembejövő, körülbelül 100 kilós, 30 körüli férfi ököllel bevert neki egyet. Az esetet többen végignézték, de nem csináltak semmit, az elkövető lazán elsétált és beállt a buszmegállóba. Egy arra bicikliző, fiatal pár sietett a néni segítségére, az egyikük egy Facebook-posztban számolt be az esetről.

A fiatal lány azt írta, egyedül nem mert nekimenni az elkövetőnek, de a mobiljával lefotózta. A rendőrséget nyomra vezetheti az egyik közeli bolt biztonsági kamerája is, amely szintén rögzítette az esetet, és jól kivehető felvételt készített a férfiról - írja a Bors.

A kiütött idős nő szája csúnyán felrepedt a szemtanúk beszámolása szerint, rögtön hívták a mentőket és a rendőrséget, és a BKK munkatársai is a néni segítségére siettek, vízzel kínálták, igyekeztek megnyugtatni, miközben az elkövető távozott egy 5-ös busszal.

És hogy mi lehetett a célja az agressziónak? Nem rablás, hiszen a férfi csak behúzott egyet, aztán továbbsétált. Lehet azonban, hogy egy új, nagyvárosi "játék" elérte Budapestet is, melynek az a lényege, hogy minél több embert kell kiütni az utcán úgy, hogy nem kapják el - írta a biciklis lány. Csak a kiütés a cél, nem visznek el semmit, főleg gyenge célpontokra vadásznak, és sokszor fel is veszik a támadást.

Frisstíve!

Kedden elfogták a férfit, aki behúzott az idős nőnek a hetes busz megállójában. S. Kálmán Károlyt a lakásából állította elő a rendőrség, és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. Hogy ténylegesen miért ütötte le a nénit, az továbbra is rejtély, de talán a nyomozás során fény derül majd rá.

Hozzászólások