Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)

Prostiknak bérelt lakást egy 61 éves nő

MTI- 2016.10.14. 13:43
707
A főbérlő persze nem tudta, miket művelnek a lakásában.
Prostitúció elősegítése miatt gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 61 éves nőt, aki egy belvárosi lakást bérelt Budapesten azért, hogy azt örömlányok rendelkezésére bocsássa - közölte a fővárosi főügyész pénteken.

Képünk illusztráció
A nő még 2015 novemberében bérelte ki a lakást, majd szexuális tartalmú internetes honlapon hirdetést adott fel azzal, hogy "lakótársakat" keres. Az így verbuvált örömlányok rendszeresen vitték fel a társasházi lakásba az ügyfeleiket, ahová a 61 éves gyanúsított a főbérlő tudta nélkül engedte be őket.

A lakásbordély működésének végül egy, a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára e-mailen érkező bejelentés vetett véget. A nyomozók kimentek a lakásba és előállították a gyanúsítottat, valamint az ügyben tanúként szereplő - ahogy a főügyész fogalmazott - ott talált "lakótársait".

A büntetett előéletű 61 éves nőt a bíróság 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három és fél év próbaidőre felfüggesztette, egyben a nő pártfogói felügyeletét rendelte el.

Az ítélet nem jogerős, az ellen a védelem enyhítésért fellebbezett.

Hozzászólások