Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Piros-fehér-zöld zászlóval díszített taxik közlekednek ma Budapesten

MTI- 2016.06.22. 11:19
1292
A budapesti utcákat ellepik a piros-fehér-zöld zászlóval feldíszített taxik a Taxi2000 és a 6x6 Taxi "Szurkoljunk együtt" kezdeményezésében.

A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét arra, minden idők egyik legsikeresebb magyar labdarúgó csapatát biztathatják a most zajló Európa Bajnokság során. A taxikban a magyarok számára fontos mérkőzéseket élőben hallgathatják a rádióban, akik éppen úton vannak, vagy a Társaságaink által biztosított ingyenes WIFI segítségével élőben nézhetik a közvetítést is mobiltelefonjukon - írják közleményükben.

A nemzeti színű taxikba beszálló szintén nemzeti színbe bújt szurkolók pedig az utazásuk árát vissza is nyerhetik, az idén 20 éves Taxi 2000 jóvoltából. A nyereményjáték napokon belül elindul, a részleteket hamarosan a weboldalakon és a Facebook-on lehet megtekinteni.A sorsdöntő magyar meccsek során a nemzeti lobogós taxik minden magyar gólt dudaszóval ünnepelnek, a meccsek után pedig látványos díszforgatagot produkálnak a főváros utcáin.

Szurkoljunk együtt - a sárga taxi is ünnepel!

Hozzászólások