Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Nem tudod, hogy mit kezdj a 129 millió forintoddal?! Vedd meg Huszti Szabolcs kéglijét!

Nem tudod, hogy mit kezdj a 129 millió forintoddal?! Vedd meg Huszti Szabolcs kéglijét!

Erdélyi József Attila- 2016.10.14. 13:31
676
Az 51-szeres válogatott labdarúgó luxuslakása eladó!

A falon többször is olvashatjuk a Huszti feliratot.
Forrás:oc.hu

A budapesti Vörösmarty téren lévő, 91 négyzetméteres lakás ugyanis minden bizonnyal az Eintracht Frankfurtban játszó Huszti Szabolcsé – írta a Blikk.

„Infraszauna, padlófűtés, luxus berendezési tárgyak és szórakoztató-elektronikai rendszer gondoskodik az új tulajdonos kényelméről” – mondta el a Blikknek egy ingatlanos. A lakást egyébként, 2012-ben teljes körűen felújították.

„A nappali tapétáján valóban Huszti Szabolcs labdarúgó látható, de az eladó – aki alig használta az ingatlant, inkább folyamatosan bérbe adta – nem hatalmazott fel, hogy felfedjem a kilétét” – mondta az ingatlanos a lapnak.

Forrás:oc.hu

Huszti korábban a Fradi játékosa volt, de akkor tűnt fel igazán, amikor Sopronba került kölcsönbe. 22 évesen beállt a légiósok körébe, játszott Franciaországban, Németországban (kétszer a Hannover96-ban, jelenleg az Eintrachtban), Oroszországban (a többszörös bajnok Zenitben), és majdnem másfél évet Kínában is. Gera után, Huszti az, aki hosszú távon is futballozott külföldön, azonban a válogatottból még is kikerült, ugyanis  2010-ben összeveszett az akkor szövetségi kapitánnyal, és nyílt levélben mondta el a vele kapcsolatos kifogásait. Lemondta a válogatottságot, és azóta következetesen nem hajlandó pályára lépni a nemzeti csapatban.

Hozzászólások