Keresés
-18O
Budapest
2020.11.23., hétfő (Kelemen, Klementina)

Nem jár hétvégén a 3-as metró és a 6-os HÉV egy szakaszon

Offmedia- 2016.09.01. 09:25
612
Nem jár a hétvégén a 3-as metró a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest végállomás között, valamint a ráckevei HÉV egy szakaszon - a pótlóbuszokkal lehet utazni.

Pályakarbantartási munkálatokat végeznek a hétvégén a 3-as metró vonalán, ezért pótlóbuszok járnak a vonalon. A buszok az Üllői úton és a kiskörúton keresztül érik el a Deák Ferenc teret, és az éjszaki buszok megállóiban állnak meg. A pótlás miatt áthelyezik a 9-es, 15-ös, 115-ös, 93-as, 93A, 136E és 202E jelzésű járat megállóit, a főbb csatlakozó járatok indulási idejét pedig az utolsó metrópótlóéhoz igazítják.

Forrás:MTI/Máthé Zoltán

Szintén változik a hétvégén a ráckevei, 6-os HÉV menetrendje: csak a Közvágóhíd és Tököl között jár, onnan Ráckevéig buszok közlekednek. A BKK két járatot indít a HÉV pótlására: a H6-os jelzésű busz érinti a Szigetcsép és a Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállót is, a H6E pedig csak a főútvonalon közlekedik, és a települések központjában áll meg. A pótló járatok a Volán-állomásokon állnak meg, a buszokon szállítható kerékpár.

(MTI nyomán)

Hozzászólások