Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Marihuána ültetvényt találtak az óbudai erdőben

Helstáb Laura- 2016.09.16. 10:41
832
Gyakori kutyaugatásra panaszkodtak a környékbeliek a lakatlan, erdős területről - a kiérkező kormányhivatal-alkalmazott és egy önkormányzati képviselő marihuána ültetvényt találtak.

A lakók arról tettek bejelentést a rendőrségen, hogy Budapest III., Podolini utca környéki erdős területről huzamosabb ideje visszatérően hallják egy kutya ugatását. A hivatal munkatársa és a képviselő kiszálltak a helyszínre, ahol sem kutyát, sem embert nem találtak, volt viszont egy faház és mellette egy erősen marihuánára hajazó ültetvény, ezért értesítették az óbudai rendőrkapitányságot.

A kiérkező rendőrök a faházban egy férfit, valamint a kutyáját és a közelben 109 tő marihuánát találtak. A nyomozók lefoglalták a kábítószert és a férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Az Állategészségügyi Szolgálat a IX. kerületi ebtelepére vitte a kutyát.

A 25 éves gyanúsítottal szemben a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntett miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le. A rendőrség előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Forrás: police.hu)

Hozzászólások