Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Lebuktatta a drogdílert és vevőit a fiú, aki kanyarodás közben kiesett a kocsiból

Lebuktatta a drogdílert és vevőit a fiú, aki kanyarodás közben kiesett a kocsiból

Helstáb Laura- 2016.08.25. 12:17
879
Furcsa eset vezetett el egy budapesti dílerhez és három vevőjéhez.

Forrás:iStock/Getty

A rendőrséghez kedd este érkezett a bejelentés, hogy Újpesten, egy Váci úti parkolóban egy fiú mentőt hívott magához, mert elmondása szerint kanyarodás közben kiesett egy autóból. A mentősök kórházba vitték a fiút, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök igazoltatták a 18 éves fiút, aki az autót vezette. Mivel zavartan viselkedett, átkutatták a kocsit, és meg is találták az okát: 400 gramm marihuána volt nála. A kerületi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, és a nyomozás során beazonosították a dílert, akitől az anyagot vette.

A 24 éves kábítószerterjesztőt Szekszárdi utcai lakásán fogták el, ahol 215,8 gramm marihuánát, 398 darab extasy tablettát, egy őrlőt, valamint egy digitális mérleget találtak és foglaltak le. A rendőrök  kiérkezésekor épp vele volt egyik kuncsaftja is, aki az anyagot tesztelte, egy másik pedig pechjére a házkutatás közben toppant be több százezer forintot lobogtatva - de még nem is ez volt a gond, hanem hogy a rendőrök 1,8 gramm kokaint találtak nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága a terjesztő V. Norbert ellen kábítószer-kereskedelem miatt folytat eljárást, három társa ellen pedig - szabadlábon hagyásuk mellett - kábítószer-birtoklás miatt.

Hozzászólások