Keresés
-18O
Budapest
2021.03.04., csütörtök (Kázmér)

Különleges kisfilmmel népszerűsítik a MOL Bubit

Offmedia/MTI- 2016.09.15. 20:10
601
A BKK újabban különleges, 360 fokos technikával készített videókkal népszerűsíti a közbringarendszert.

A sorozat Budapest legendáinak nyomába ered, de a felfedezőtúra nem gyalog történik, hanem MOL Bubin. A kisfilmben kevésbé ismert történetek, érdekességek hangzanak el Buda utcáiról, bemutatva közben azt is, hogy milyen élmény felfedezni mindezeket a titkokat az almazöld biciklin.

Az innovatív technikával készült kisfilmben nemcsak egy adott irányba lehet nézni, hanem 360 fokban bármerre, ez pedig különleges, valósághű élményt nyújt - közölte az MTI-vel csütörtökön a BKK. Az első, 360 fokos technikával készült kisfilmet a MOL Bubi Facebook oldalán tették közzé: a négyperces alkotás megtekintése közben okostelefonon a képernyő, számítógépen pedig az egér mozgatásával lehet szinte bármerre nézni.

A videók célja nemcsak a turisztikai ismeretterjesztés, hanem az is, hogy biztonságos közlekedési tanácsokkal segítsék a MOL Bubival közlekedőket - hangsúlyozta a BKK. A filmekhez angol felirat is készült, így a fővárosba látogató turisták is kedvet kaphatnak nemcsak Budapest felfedezéséhez, de a MOL Bubiközbringarendszer használatához is.


Hozzászólások