Keresés
-18O
Budapest
2020.11.27., péntek (Virgil)

Kövessétek Instagramon a Fogadjorokbe nevű oldalt, és váljatok ti is gazdikká!

Offmedia- 2016.04.09. 10:19
2140
Két budapesti lány, elhivatottság, kreativitás és nagy adag állatszeretet. Ezek kellettek a Fogadjorokbe oldal sikeréhez, amelyet Szabó Anna és Szabó Zita hozott létre.

Forrás:Szabó Zita

Az oldal sikerének kulcsa elsősorban abban rejlik, hogy a pozitív érzelmeket kívánja erősíteni az emberekben. Nem ömleszti a követőkre a képeket, így csak heti szinten posztolnak, ezzel is támogatva az adott héten megosztott kutya esélyeit. A kutyusokat egyes szám első személyben mutatják be, hogy ne kizárólag külsejük, hanem egy pár mondatos rövid leírás által a személyiségük alapján is meg tudjuk őket ismerni.

A több mint másfél éve létező Instagram oldal megálmodásának fő oka az volt, hogy a menhelyek amúgy is nehéz működését, valamint a tanácstalan, de kutyára annál inkább vágyók helyzetét segíthessék. Ugyanis sokan nincsenek tisztában azzal, milyen körülmények között vannak a kidobott vagy megunt kutyák a menhelyeken a támogatások hiánya miatt. Idővel pedig azokat, akikért már hosszú ideje nem jelentkezett senki “kiszelektálják” az újabb jövevények érkezését követően.

Forrás:starity.hu

Eddig több, mint 50 kutyusnak sikerült gazdit találni az oldal segítségével, ami óriási siker, hiszen a legtöbben kölyök és fajtatiszta kutyákat kívánnak magukhoz venni, holott több ezerre tehető azoknak az állatoknak a száma, akik koruk és keverék fajtájuk miatt évek óta menhelyen várják azt, aki szeretet és otthont adna nekik.

Ha úgy érzitek, örökre szívetekbe zárnátok egy hűséges és csodálatos kutyust, ne habozzatok és nézzetek körül a @fogadjorokbe oldalán, mert biztos találtok egy hozzátok illő kedvencet, aki azt várja, hogy hazavigyétek!

Bíró Eszter írása

Hozzászólások