Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Környezettudatos karácsonyfát díszíthetnek a fővárosi iskolások és óvodások

MTI- 2016.11.09. 11:48
826
Fenyőfadíszítésre vállalkozó iskolás és óvodás csoportok jelentkezését várják az Advent Budapesten téli fesztivál szervezői: a feladat környezetbarát, természetes vagy újrahasznosított anyagokból készült díszekkel telerakni a karácsonyfát.

A FŐKERT Nonprofit Kft. az óvodák, iskolák részére 1 méter magas, 70 centiméter széles, sötétzöldre fújt, háromszögletű stilizált karácsonyfát biztosít, amelyek újrahasznosított és/vagy természetes anyagokkal való feldíszítésével a gyerekeket bízza meg - közölték a szervezők szerdán.

Összesen 90 fenyőfa áll rendelkezésre, ezért a FŐKERT kéri, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a marketing@fokert.hu e-mail címen november 16-ig.

A környezettudatosan feldíszített fenyőket a Városháza parkban tekintheti meg a közönség november 25. és december 27. között köztéri installáció formájában.

A szervezők ezúttal is vendégül látják a csoportokat a fesztivál kulturális programjainak helyet adó Üvegházban, a gyerekek kipróbálhatják a körhintát is. Az alkotásokra az Advent Budapesten Facebook oldalán lehet majd szavazni, a nyertes csoportok pedig idén is értékes ajándékot kapnak a fővárosi intézmények jóvoltából. A Környezettudatos karácsony elnevezésű programot idén is az Advent Budapesten téli fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. és a FŐKERT Nonprofit Zrt. hirdeti meg.

Hozzászólások