Keresés
-18O
Budapest
2021.01.26., kedd (Vanda, Paula)

Kiürítették a Keletit egy gyanús csomag miatt (frissítve)

Helstáb Laura- 2016.07.25. 10:33
788
A pályaudvar bizonytalan ideig nem fogad vonatokat.

Forrás:nullker.hu

A 24.hu információi szerint gyanús csomagot találtak a Keleti pályaudvaron, ezért kiürítették a területet. A MÁV közleményében azt írja:

„Hétfőn délelőtt fél tíz órakor a Rendőrség lezárta a Keleti pályaudvar csarnokát, majd délelőtt tíz órakor a pályaudvar teljes területét. Budapest-Keleti pályaudvar ezért ideiglenesen – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat. A fővárosba érkező utasoknak tanácsoljuk, hogy az elővárosi állomásokon, megállóhelyeken szálljanak le vonataikról és a városi közösségi közlekedési járművekkel folytassák útjukat.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfőn 9 óra körül a Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr arról értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában. A rendőrség intézkedett a csomag tűzszerészeti átvizsgálásáról; ennek befejezéséig zárták le a pályaudvart.

Frissítve!

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy robbantásra alkalmas eszközt, illetve robbanóanyagot nem találtak a tűzszerészek az otthagyott csomagban.

Hozzászólások