Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Kirabolták Kozso teaházát

Helstáb Laura- 2016.10.11. 11:10
1005
Egymilliót vittek el a Zöld Teknős Barlangjából.

Forrás:Google Street View

A teaházat múlt héten nyitotta újra Kozso barátja, Hozsó és egy üzlettársa. A rabló trükkös módszerrel rabolta ki őket: "Theo" néven bemutatkozva többször járt ott a rablást megelőzően, Hozsóék bizalmába férkőzött, és zárás után, az üzlettársa táskájából lopta el a pénzt, ami a múlt heti bevételen túl a dolgozók bére is volt.

"Szerdán jött be hozzánk ez a Theo nevű férfi, azt állítva, övé a Dubaj Hotel, keddre szeretne egy exkluzív, zártkörű partit rendezni. Megnyugtattuk, hogy megoldható – magyarázta a zenész-üzletember. – Aztán nagy nevekkel dobálózott, hogy ő Portik fia, meg Vizoviczki a keresztapja. Aztán olyan nevekkel is, akiket ismerek az éjszakából. Mesélt még az anyjáról, aki másfél éve lelépett másfél milliárddal, és én erről is hallottam korábban. Minden stimmelt. Mindennap bejött, és azt mondta, várja a férfit, aki hozza a pénzt, hogy lefoglalózza a keddi szülinapot. Szombaton is bejött, és addig szóval tartotta az üzlettársamat, amíg a teljes személyzet hazament, az üzlettársam pedig hajnali hat körül elbóbiskolt. Nem kizárt, hogy tett az italába valamit. Ez idő alatt a táskájából elvitt egymilliót: a bevételt, munkabéreket, számlákra félretett díjakat."

- mondta el Hozsó a Borsnak.

Mint utólag kiderült, "Theo" nem a Dubaj Hotel tulaja, hanem vendége volt, de onnan is lelépett fizetés nélkül, és már a rendőrség is számon tartja több hasonló ügy miatt, de egyelőre még nem fogták el.

Hozzászólások