Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Július 16-ig sávszűkületek lesznek a Bécsi út és a Vörösvári út csomópontjában

Július 16-ig sávszűkületek lesznek a Bécsi út és a Vörösvári út csomópontjában

MTI- 2016.07.01. 13:31
494
Szombattól két héten át sávszűkületekre kell számítani a III. kerületi Bécsi út és Vörösvári út csomópontjában - közölte a BKK.

Forrás:BKK.hu

A közlemény szerint szombattól várhatóan július 16-ig a csomópontban felújítják a Bécsi út felől a Vörösvári út irányába átívelő villamosvágányokat, három ütemben.

Az első ütemben a Vörösvári út pályáját érintő ívet újítják fel, ekkor a Bécsi út irányából a Vörösvári út, Flórián tér felé vezető két forgalmi sáv egy sávra szűkül. A második ütemben a nagyrészt a zöldfelületen fekvő ív rekonstrukcióját végzik el. Ebben az időszakban a Flórián tér felé vezető belső sáv mellett a Bécsi úton kifelé vezető szélső sávot elkorlátozzák.

Annak érdekében, hogy a városból kivezető két forgalmi sávon fennakadás nélkül haladhassanak a járművek, a városközpont irányából a Bécsi útról nem lehet a Farkastorki út felé kanyarodni. Azoknak az autósoknak, akik a Farkastorki útra szeretnének ráhajtani, a kereszteződésen áthaladva a Vörösvári út irányába kétszer jobbra kell fordulniuk, így minimális kerülővel továbbra is elérhetik úti céljukat.

A felújítás harmadik szakaszában a Bécsi út kifelé vezető oldalán lezárják a belső sávot, illetve továbbra sem lehet majd közvetlenül rákanyarodni a Farkastorki útra. Egy rövid ideig, várhatóan július 15-én és 16-án csak egy sávon lehet majd haladni. A felújítás teljes ideje alatt a torlódások csökkentése érdekében ideiglenes jelzőlámpaprogram segíti az autóval közlekedőket a Bécsi út-Vörösvári út és a Bécsi út-Farkastorki út csomópontokban.

Hozzászólások