Keresés
-18O
Budapest
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Itt a hét legcukibb híre a police.hu-ról

Szaghmeiszter Máté- 2016.03.25. 10:59
509
Megvaaaan Pötyi!!!
A rendőrség honlapja általában olyan címekkel van tele, hogy: "Keresik a Szigony utcai késelőt" és "Rendőrök vetettek véget a mezőtúri bántalmazásnak", de a következő hírnek már a címénél mindent tudni akarok, olyan pozitív és aranyos:

"Pötyi hazakerült"

Ki az a Pötyi? Ki rendelte meg az elrablását? Esetleg csak Pötyi tudja hol vannak elrejtve a budai gyémántok? Szobatiszta-e már? Annyi a megválaszolatlan kérdés.

Ő itt Pötyi

Lássuk tehát mit közölt a rendőrség:

"Egy törökszentmiklósi gazdi 2016. március 23-án 20 óra 40 perc körüli időben vette észre, hogy házának udvaráról Bichon Havanese fajtájú kutyáját ellopták. Bejelentését követően a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és perceken belül  azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható budapesti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a törökszentmiklósi vasútállomásról vonattal indult Budapest irányába a Pötyi névre hallgató kiskutyával együtt. A rendőrök a Pilisi Rendőrőrs munkatársainak segítségével a pilisi vasútállomáson elfogták és előállították a rendőrségre a 26 éves jogsértőt.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Imre ellen. A törökszentmiklósi nyomozók 2016. március 24-én hajnalban visszaadták a kiskutyát tulajdonosának, a férfit pedig gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették."

Hozzászólások