Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Hősként tünneplik a buszvezetőt, aki mesével nyugtatott meg egy síró gyereket a járatán

Hősként tünneplik a buszvezetőt, aki mesével nyugtatott meg egy síró gyereket a járatán

Helstáb Laura- 2016.11.07. 11:38
584
Híressé vált a 159-es busz vezetője, miután a hangszórón keresztül mesét mondott a járaton, hogy megnyugtasson egy síró kisgyereket.

A történetet a busz egyik utasa osztotta meg a Facebookon, ahol azonnal virálissá vált:

A végállomáson felszállt a buszra egy anyuka két kicsi gyermekével, az egyik babakocsiban, a másik már nagyobbacska volt. A busz elindult, tele volt, lassan haladt, mert nagy volt a forgalom. A kisebbik gyerek elkezdett sírni, de nagyon. Lépésben haladtunk és a kicsi csak sírt.

Egyszer csak a buszvezető hangját hallottuk: "Ne sírj, kicsi! Mindjárt kapcsolok neked egy kis zenét. De várj, még híreket mondanak."

A gyerkőc elhallgatott és figyelt :) A felnőttek szája fülig ért, és mosolygó, csillogó szemekkel néztek egymásra.

Aztán valóban jött egy kis zene, de a gyerkőcnek valószínűleg nem tetszett és újból sírt. A buszvezető pedig mesébe kezdett:

Egyszer volt, hol nem volt... és megállótól megállóig mondta a mesét, beleszőve, hogy milyen megálló következik. A leszálló utasoktól elköszönt és jó pihenést kívánt. A sírás is megszűnt. A felnőttek viszont azt gondolom, hogy mosolyogva értek tegnap este haza, bármi történt a munkahelyen vagy bevásárlás közben a boltban.

A buszvezető, Fodor Zsolt szeret mosolyt csalni az utasai arcára. Nem ez volt ez első eset, hogy a buszvezető a hangszórón keresztül az utasok segítségére sietett. Az RTL Klubnak elmondta, hogy korábban, amikor egy fegyelmezetlen iskolai osztály utazott a buszon, megkérdezte a kísérőtanárok nevét, és bemondta, hogy "szépen szót fogadunk Margit néninek". Erre egyből lecsendesült a gyerekzsivaly.

Hozzászólások