Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Hihetetlenül közvetlen a magyarokkal Harrison Ford, még el is mosogatott egy budapesti boltban

Hihetetlenül közvetlen a magyarokkal Harrison Ford, még el is mosogatott egy budapesti boltban

Helstáb Laura- 2016.09.13. 08:25
3427
Több helyen elbüszkélkedhettek vele a napokban, hogy Han Solo volt a vendégük, az egyik üzlet dolgozói pedig már annyira összebarátkoztak vele, hogy Ford még a kávét is magának főzte és el is mosogatott náluk.

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász 2. magyarországi forgatása alatt arra is talált időt, hogy felfedezze a környéket és összebarátkozzon a helyiekkel. A hétvégén Kisoroszi felé biciklizett, hétfőn pedig újra visszatért a fővárosi bicikliboltba, és kedélyesen elkávézgatott az egyik dolgozóval, aki a Borsnak mesélt a találkozásról.

"Kopogtatott szombaton, valószínűleg nem tudta, hogy csak tízkor nyitunk. Mire odamentem az ajtóhoz, már kisebb tömeg állt az utcán, akik szurkoltak nekem, hogy vegyem észre: Han Solo zörget a bejáraton. Kérte, hogy pár dolgot cseréljünk ki a biciklijén. Megcsináltuk, vásárolt magának és a testőrének kerékpárosnadrágot, aztán kérdezte, hogy hol lehet jót bringázni, Kisoroszit javasoltuk. A testőrének kölcsönadtunk egy 3-400 ezer forint értékű kerékpárt. Hamarosan jött a köszönő sms Kisorosziból, hogy tetszik nekik az út” - mesélte a lapnak az üzlet dolgozója. Ezután Ford hétfőn smét visszatért a kerékpárboltba, most már jó barátként üdvözölve az ott dolgozókat.

“Főzött magának egy kávét, utána nem engedte, hogy mi mosogassunk, ő maga tartotta a csap alá a csészéket. Bicajából kikapta a kerekeket, bepakolt a kis Ford Fiestámba, a testőrét addig a boltban hagyta. Elvittük őt a hotelhoz, volt meglepetés, amikor egy kisautóból szállt ki, s kiszedte a biciklijét.”

Hozzászólások