Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

Hétvégi akciók a budapesti tervezőknél

Helstáb Laura- 2016.02.12. 10:57
440
Február 13-án és 14-én különleges programokkal és leárazásokkal készül több budapesti dizájnbolt.

Paloma Napok

Az V. kerületi kincses szigeten, a Palomában magyar tervezők termékeit nézhetjük és vásárolhatjuk meg. Februrától pedig új szokást vezetnek be a boltban: minden hónap második péntek-szombatján megrendezik majd a Paloma Napokat, kezdve a mostani hétvégével. Ennek alkalmából a tervezők mindig valami különlegességgel kedveskednek majd a látogatóknak: az egyik szobában ajándék várja a vásárlókat, a másikban leárazás, a harmadikban süti, a negyedikben mini-workshop, és persze mindenhol szuper dizájner-termékek.

Valentin napi leárazás a MONO-ban

Több, mint húsz magyar tervező csatlakozott a MONO Valentin napi akciójához, így többek között Alma Abonyi táskákat, Dot for you noteszeket és Personal Perception ékszereket vásárolhatunk kedvezményesen a hétvégén. Ha már ott vagyunk, érdemes megnézni a Vinyl Art kiállítást is!

Wonder Sale

Közben a WonderLAbben is zajlik a Wonder Sale, két hétig árustíják ki az előző kollekciókat akár 70 % kedvezménnyel február 20-ig, szóval ha egyedi darabokra vadászunk a hétvégén, ezt is ejtsük útba!

Dip Design Passage

Végül pedig egy szabadtéri program, a Király utcai Design Passage is akciókkal vár szombaton az év első vásárán. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók.

Hozzászólások