Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

Gardróbcsere jótékonykodással

Helstáb Laura- 2016.02.21. 14:32
695
Frissítsd fel a gardróbod és licitálj a hírességek felajánlásaira jövő hétvégén a Kössünk Össze - Jótékonysági Gardróbcsere és Árverésen! A befolyt összeg egy óvoda megszépítését támogatja.

A Zsakett Hölgyegylet tavaly nagy sikerrel rendezte meg az első Kössünk Össze vásárt, ahol iparművészek ajánlották fel a termékeiket eladásra, a bevételből pedig egy gyermekotthon művészetterápiás helyszínét építették meg. Idén is szeretnének egy jó ügy mellé állni, így ezúttal egy árveréssel egybekötött gardróbvásárra invitálnak Budapesten, melynek bevételéből a nemrég megnyitott Beregszászi 9. Számú Óvoda kertjét szeretnék megszépíteni kertrendezéssel és kinti játékokkal.

A vásár számára felajánlott ruhadarabokat az elmúlt héten lehetett leadni a gyűjtőpontokban - jó sok összegyűlt, de a szervezők azt remélik, minél többet el tudnak majd adni belőle, a maradékot pedig szintén elküldi Kárpátaljára.

A vásár és árverés február 25-én, szombaton lesz a PwC székházban (a Nyugatinál - Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.), ahol feltöltheted a ruhatáradat extra darabokkal, és közben jótékonykodhatsz is.

További információ és Facebook esemény itt.

Hozzászólások