Keresés
-18O
Budapest
2021.01.26., kedd (Vanda, Paula)

Frissített! Díszfal áldozata lett egy férfi a XV. kerületben

MTI- 2016.08.25. 16:24
1248
A XV. kerületi Felsőkert utcában, ahol az Origo Filmstúdió található egy magyar építőre ráomlott egy fal. A balesetet a férfi nem élte túl.
Meghalt egy ember, akire díszfal omlott a fővárosban - közölte az MTI-vel csütörtökön délután a katasztrófavédelem sajtóügyelete. A tájékoztatás szerint a XV. kerületi Felsőkert utcában, egy filmstúdióban (valószínűleg az Origo Film Group szerk.) történt a baleset.

Az MTI bővebb tájékoztatást azóta még nem adott, azonban az Index kiderítette, hogy egy 28 éves díszletépítőt a Szárnyas fejvadász 2. című film díszletének bontása közben érte a tragikus baleset.

A filmstúdió a következő közleményt adta ki: "Az Origo Filmstúdió egyik műtermében a díszletépítés során sajnálatos halállal végződő baleset történt. Az elhunyt a műtermet bérlő produkció egyik alvállalkozójának a dolgozója volt. A hatósági vizsgálat jelenleg is tart. Az esettel kapcsolatban az Origo cégcsoport nem jogosult nyilatkozattételre, információt kizárólag ez eljáró hatóság illetve a produkció adhat."

Hozzászólások