Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Folytatódik a tegnapi késeléses sztori, a vádlott tagadja a gyilkosságot

Helstáb Laura- 2016.02.11. 12:33
526
Tegnap este végül a késeléses gyilkosság másik gyanúsítottját is elfogták, de tagadja a vádakat.

{iembed f=1}

Kedd éjjel megkéseltek egy férfit a XVIII. kerületben, aki belehalt sérüléseibe. Szerdán egész nap ment a hajtóvadászat az elkövetők után - tudósításunk itt olvasható. Estére megkerült a gyanúsított is, azonban egészen elképesztő mesével állt elő.

Azt állítja, hogy egy másik férfi követte el a bűncselekményt, ő pedig sokkot kapott a vér látványától, ezért hajtott el a középkorú férfi gépkocsijával. Bizonyíthatóan megpróbálta betuszkolni áldozatát a kocsiba, ám nem járt sikerrel, és erre magyarázattal sem szolgált.

A rendőrség az emberöléssel gyanúsított fiatalember és bűnpártolással gyanúsított élettársa előzetes letartóztatására is előterjesztést tesz.

A rendőrség közlése szerint az elkövető a helyszínen nem hagyott olyan nyomot, amely lehetővé tette volna, hogy rögtön azonosítsák, de már akkor felmerült a nyomozókban, hogy a tettest a sértett kapcsolatrendszerében kell keresni. Elmondta azt is, hogy bűncselekmény után nem sokkal a sértett autójával tankoltak egy XXII. kerületi benzinkúton.

A rendőrség 23 órán belül közterületen elfogta a gyanúsítottat, élettársa már azt megelőzően önként jelentkezett a rendőrségen. Őt azzal gyanúsítják, hogy közreműködött a fiatalember menekülésében.

A gyanúsított beszámolója szerint 6 éve szoros baráti viszonyban állt az áldozattal, a valódi ok, a gyilkosság motivációja azonban egyelőre kérdéses. Azt a nyomozók megállapították, hogy a késelést percekig tartó bántalmazás előzte meg. A rendőrség vizsgálja azt is, hogy a gyanúsított más bűncselekményt - például az autó, illetve az elhunyt értékeinek elvételével - megvalósított-e.

Forrás: MTI

Hozzászólások