Keresés
-18O
Budapest
2021.01.28., csütörtök (Károly, Karola)

Fiatal pár vert meg és próbált kirabolni egy taxist

Offmedia- 2016.09.12. 10:47
779
Ketten támadtak egy taxisra tegnap éjjel: a váltópénzt próbálták tőle elvenni, és fizetés nélkül távozni - a közteresek állították meg őket.

Forrás:iStock/Getty

A rendőrség büntetőeljárást folytat D. Gábor 27 éves és B. Anikó 33 éves budapesti lakosok ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A pár tegnap, szeptember 11-én 0 óra körül a Kosztolányi Dezső téren szóváltásba keveredett az őket szállító taxi vezetőjével, aki ezt követően megállt és a viteldíj elszámolására szólította fel utasait. A sofőr látta, hogy a férfi kezében egy nagyobb címletű pénz van, ezért, hogy abból visszaadjon, ő is készpénzt vett elő. D. Gábor a sofőr kezéből a pénzt elragadta, majd társával menekülni kezdett.

A sofőr a viteldíj visszaszerzése érdekében gyalogosan a pár után sietett és a pénzt visszakövetelte. A férfi a sofőrrel szemben támadólag lépett fel, és több alkalommal megpróbálta megütni. A bántalmazásba a nő is becsatlakozott, minek következtében a taxisofőr ruházata megrongálódott, de sérülés nem történt.

A támadók cselekményének a közelben tartózkodó két közterület-felügyelő vetett véget, akik a rendőrök kiérkezéséig D. Gábort testi kényszerrel a helyszínen tartották. A két támadót a kiérkező rendőrök elfogták, előállították és - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

Hozzászólások