Keresés
-18O
Budapest
2021.01.25., hétfő (Pál)

Elkezdődött az újabb taxistüntetés

Szaghmeiszter Máté- 2016.03.10. 10:39
426
Taxisdemonstráció kezdődött csütörtök reggel a fővárosban, a szervezők közlése szerint a januári demonstráció után ismét az Uber közösségi személyszállító működése ellen tiltakoznak.

Forrás:MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A résztvevők a Hősök terén gyülekeztek. A demonstráción eddig összesen 15 taxis jelent meg. A Főtaxi már korábban arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a cég gépjárművei nem vesznek részt a tüntetésben. A tervek szerint a demonstráció résztvevői négy csoportra oszlanak: az egyik csoport a Budapesti Közlekedési Központhoz, egy másik csoport a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, a harmadik az amerikai nagykövetséghez, a negyedik pedig a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz hajt. Utóbbi két helyszínen petíciót is át kívánnak adni. A tiltakozás a tervek szerint a Deák téren folytatódik, ahol 11 órától forgalomlassító demonstrációt tartanak, vagyis egy sávot elzárnak a forgalom elől. A taxik háromnegyed 9-kor indultak el rendőri felvezetéssel a Hősök teréről.

Eközben ma az Ubernél kutyusokat lehet rendelni a munkahelyünkre egy jótékonysági akció keretében, részletek itt és az alábbi videóban.

MTI nyomán

UberPuppy_vHU.mp4

Állatbarát vagy? Akkor vegyél részt az #UberPUPPIES akciónkban és támogasd az állatmenhelyeket! Részletek itt: http://ubr.to/1R72k5K

Posted by Uber on Wednesday, March 9, 2016

Hozzászólások