Keresés
-18O
Budapest
2021.01.19., kedd (Sára, Márió)

Elkezdődött a Meininger kilencedik kerületi szállodájának építése

MTI- 2016.11.27. 14:59
1303
Az alapkőletétellel elkezdődtek a fiatal utazókra specializálódott Meininger szállodalánc budapesti szállodájának építése.

Egy brüsszeli Meininger hotelszoba
A kilencedik kerületben mintegy 5,5 milliárd forintból épül meg a 184 szobás új fővárosi hotel, amely 2018 második negyedévében nyílik - közölte a szállodalánc. A szállodalánc befektető partnere az építésben a Bedori Investment Kft., amely cég tulajdonosai magyar magánszemélyek. A projekt finanszírozását a magántőke befektetése mellett a Raiffeisen Bank biztosítja.

Az Egyesült Királyság, Németország, Belgium, Hollandia és Ausztria után az első budapesti szállodával Magyarország is csatlakozik a társaság nemzetközi hálózatához. Közölték: a zöldmezős beruházással megépülő hotelt a Meininger nemzetközi szállodalánc üzemelteti majd húszéves bérleti konstrukció keretében. Az újonnan épülő hotel 7500 négyzetméter alapterületen, hét emeletes lesz, a létesítmény alatt nagy befogadó képességű, közforgalmú mélygarázs épül. A parkolóház 4 emeleten, 140 szabad hellyel jelentősen csökkenti a környék parkolási problémáit, hiszen nem csak a szállóvendégek részére lesz nyitott a mélygarázs, de például a Központi Vásárcsarnok vásárlói is igénybe vehetik azt.

Hozzászólások