Keresés
-18O
Budapest
2021.01.27., szerda (Angelika)

Elfoglalta a tömeg az új H&M-et

Helstáb Laura- 2016.05.26. 12:53
2271
Csütörtök délelőtt 11 órakor megnyitotta kapuit Budapesten a világ egyik legnagyobb H&M üzlete, táncoló eladók és hosszú sorok fogadták a látogatókat.

Több százan tolongtak a Váci utca 1. szám alatt csütörtök délelőtt - nem tudom, akik már a "VIP" szektorban álltak, milyen korán mehettek oda, a többiek kordon mögött álltak sorba, a véletlenül arra járók meg vagy menekültek, vagy fotózták őket. Valószínűleg a kíváncsiság mellett az is vonzotta a látogatókat, hogy az új üzletben a nyitás napján 20% kedvezményt adnak minden 10 000 forint fölötti vásárlásnál a végösszegből, az első száz vásárló pedig ajándékkártyát is kapott.

Pontban tizenegykor megnyitották az üzletet, a várakozás alatt a Music FM nyomta a bulit a bolt előtt, az eladók pedig bent táncoltak. Először az ajtó előtti elkerített szektorban állók mehettek be, de senkinek nem kellett pár percnél tovább várnia, hamarosan a "későn jövőknek" is elhúzták a kordont, és ami a bejáratnál még félelmetes tömegnek tűnt, szétszóródott a mintegy 5500 négyzetméteres boltban.

A három emeletes, gyönyörű műemlék-épület és a H&M összes létező szekciója adja ennek az üzletnek a különlegességét, ami a többi magyar üzletben nem található meg így együtt. A földszinten vannak a női ruhák, a cipők, a kiegészítők, és a sminkrészleg, majd egy mozgólépcsős utazással feljuthatunk az emeletre, ahol hatalmas belső térben kapott helyet az összes többi női kollekció, a fehérnemű-osztály, a sport, a H&M Home és a férfi ruhák. Innen pedig még egy szintet kell utaznunk, hogy a gyerekruhák és kismamaruhák osztályára érjünk.

A próbafülkénél persze hatalmas sor állt, de minek is próbálni, 30 napon belül mindent visszavesznek az üzletben, ha nem jó a méret. A ruhákból szinte minden méretben volt még, kivéve a kifutó termékekből, volt, ami már nem került be az új üzletbe, pedig máshol még megtalálható. Amit kicsit hiányoltam, az a farmer-részleg: ez a Blaha Lujza téri üzletben mondjuk jobban meg van csinálva. Összességében viszont világszintű lett a bolt, bár elsőre kicsit labirintusnak tűnhet, praktikus, hogy minden kollekció megtalálható benne, a H&M-szépségversenyt pedig biztosan megnyeri. Be is zárták a Vörösmarty téri boltot, bár a ruhák még bent vannak, a kirakatot már befedték és hamarosan minden átkerül az új üzletbe.

Hozzászólások