Keresés
-18O
Budapest
2021.03.02., kedd (Lujza)

Egy óra alatt szedett össze egymilliót plakátkampányára a Kétfarkú

Offmedia- 2017.01.20. 15:36
1000
Újabb plakátkampányra gyűjt pénzt az MKKP, ugyanis most a 2024-es budapesti olimpiát vették célba, pontosabban a pályázatot - írja a HVG.

Korábban már a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elszórta a morzsákat, hogy beszállnak a "NOlimpia" elnevezésű olimpiaellenes kampányba. “Gondolkodunk rajta, hogy gyűjtsünk a NOlimpiás népszavazást támogató plakátkampányra. De csak akkor lesz, ha mondtok jó plakátötleteket” - írta szerdán az MKKP.

A mai nap be is jelentették, hogy segítenek a Momentum Mozgalomnak összegyűjteni az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéshez szükséges 138 ezer hiteles aláírást, amire mellesleg 30 napjuk van a kezdeményezőknek.

Ők, mint mondták, leginkább egy plakátkampánnyal tudnának hozzájárulni a Momentum elképzeléseihez, ezért egy újabb pénzgyűjtést hirdettek. Ha sikerrel járnak, február 1-től kerülnek ki az olimpiás óriásplakátok.

Az adományozóktól azt kérik, hogy utalási közleményükbe írják bele azt, hogy "NOlimpia", mert így tudni fogják, hogy nem sörre és nem a Felcsúti Űrállomásra küldték a pénzt.

Az MKKP Facebook-oldalán már megjelent az első plakátterv:

Forrás:Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Hozzászólások