Keresés
-18O
Budapest
2021.01.23., szombat (Zelma, Rajmund)

Drogtanyát lepleztek le egy ferencvárosi szórakozóhelyen

Offmedia- 2016.10.19. 10:09
1043
A pult alól árulta a drogot egy nő és egy férfi az egyik szórakozóhelyen Ferencvárosban. A rendőrség letartóztatta őket.
A rendőség nyomozást folytat J. Csilla 47 éves pomázi és H. József 45 éves budapesti lakosokkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Október 16-án, 1 órakor ütöttek rajtuk a rendőrök egy ferencvárosi szórakozóhelyen, ahol a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ott dolgozó J. Csilla és társa az elmúlt időszakban rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók a kábítószer-kereskedőket a helyszínen elfogták, majd a férfi ruházatának átvizsgálásakor, valamint a szórakozóhelyen tartott házkutatáskor 11,59 gramm műanyag tasakba csomagolt amfetamint, 33 kábítószergyanús neonzöld tablettát és több százezer forint készpénzt találtak - írja a police.hu.

A ferencvárosi rendőrök J. Csillát és H. Józsefet előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. október 18-án elrendelt.

Hozzászólások