Keresés
-18O
Budapest
2021.01.17., vasárnap (Antal, Antónia)

87 éves férfit fosztottak ki az V. kerületben

Szaghmeiszter Máté- 2016.03.16. 11:00
462
A két férfi elterelte az idős úr figyelmét és elvette a nála lévő pénzt, a rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat J. G. 22 éves és M. G. 21 éves román állampolgárok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. március 13-án 15 óra 30 körüli időben az V. kerületi Fővám téren leszólította a 87 éves sértettet és útbaigazítást kért tőle, majd megpróbálta rábeszélni őt két karóra megvásárlására. Az óra megmutatásával a gyanúsítottak az idős úr figyelmét elterelték, majd elvették tőle a nála lévő készpénzt és távoztak a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztály munkatársai a két román férfit a Budapest XI., Karinthy Frigyes úton elfogták, ruházat- és csomagátvizsgálásuk során készpénzt, autójukban további karórákat találtak és foglaltak le. A bűncselekménnyel gyanúsítható személyeket előállították a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság kezdeményezi a két férfi gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

police.hu

Hozzászólások