Keresés
-18O
Budapest
2021.01.22., péntek (Vince, Artúr)

77 éves asszonytól lopott, pedig nála dolgozott

Offmedia- 2016.10.10. 17:40
729
A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki szeptember végén megállapodott a sértettel, hogy kicseréli a vízelvezető csatornákat a házánál, majd az ingatlanba bejutva egy millió forintot ellopott tőle.

Illusztráció
Forrás:Pixabay
A férfi szeptember 29-én 10 óra körül megjelent egy Budapest XXI., Damjanich utcai háznál, ahol megállapodtak az ott lakó 77 éves nővel a vízelvezető csatornák cseréjéről. A sértett a munkáért több százezer forintot átadott a férfinak, aki a fizetéskor kifigyelte, hogy a nő hol tartja a pénzét, majd – a sértett figyelmét elterelve – az egyik szobából további egy millió forintot ellopott - írja a police.hu.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a csepeli nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. István 34 éves román állampolgárt, akit el is fogtak október elején Árpád utcai otthonában. Az ingatlanban tartózkodó személyek átvizsgálásakor a férfi feleségének alsóruházatában több mint 1,5 millió forintot, 1000 eurót, valamint három zálogjegyet találtak és foglaltak le a rendőrök.

A férfit előállították, a XXI. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást ellene.

Hozzászólások